NOVAMED, spol. s r.o. - Podrobnosti

Vložka číslo
2510/S
Dátum vzniku
10.02.1995
Konanie menom spoločnosti
Každý jeden z konateľov spoločnosti je oprávnený konať v mene spoločnosti samostatne.
Základné imanie
863 044,00 €
Predmety činnosti
  • Prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia ústavnej zdravotnej starostlivosti: špecializovaná nemocnica v špecializačnom odbore: ortopédia (od 9.1.2024)
  • prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia, druh: poliklinika, stacionár, ambulancia, zariadenia na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti, zariadenia spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek (od 27.6.2017)
  • prevádzkovanie výdajne stravy (od 14.11.2014)
  • dialyzačné stredisko v odbore nefrológia (od 1.5.2012)
  • kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti v rozsahu voľnej živnosti (od 10.2.1995)
  • kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi v rozsahu voľnej živnosti (od 10.2.1995)
  • sprostredkovanie obchodu a služieb (od 10.2.1995)
  • zobraziť ukončené
  • prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia, druh: poliklinika, stacionár, zariadenie na poskytovanie jednodňovej starostlivosti a) špecializovaná ambulantná zdravotná starostlivosť v ambulanciách v špecializačných odboroch v kategórii lekár s miestom prevádzkovania zdravotníckeho zariadenia Bernolákova ulica č. 10 v Banskej Bystrici: gastroenterológia, ultrazvuk v gynekológii a pôrodníctve, gynekológia a pôrodníctvo, kardiológia, nefrológia, oftalmológia, reumatológia, vnútorné lekárstvo, neurológia, vnútorné lekárstvo II. s použitím vyšetrovacej metódy echokardiografia, gastroenterologická chirurgia, reumatológia so zameraním na osteodenzitometriu, b) špecializovaná ambulantná zdravotná starostlivosť v ambulanciách v špecializačných odboroch v kategórii lekár s miestom prevádzkovania zdravotníckeho zariadenia Bernolákova ulica č. 12 v Banskej Bystrici: anesteziológia a intenzívna medicína, dermatovenerológia, diabetológia, poruchy látkovej premeny a výživy, endokrinológia, chirurgia, otorinolaryngológia, plastická chirurgia, urológia, ortopédia; c) špecializovaná ambulantná zdravotná starostlivosť v ambulanciách v špecializačných odboroch v kategórii lekár s miestom prevádzkovania zdravotníckeho zariadenia Bernolákova ulica č. 2 v Banskej Bystrici: fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia; d) špecializovaná ambulantná zdravotná starostlivosť v ambulancii s miestom prevádzkovania zdravotníckeho zariadenia Sládkovičova 11 v Žiari nad Hronom: nefrológia; e) zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek s miestom prevádzkovania Bernolákova ulica č. 12 v Banskej Bystrici: klinická biochémia, klinická biochémia II. s vykonávaním vyšetrovacej metódy v klinickej imunológii a alergológii, hematológia – laboratórna časť; f) zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek s miestom prevádzkovania Bernolákova ulica č. 2 v Banskej Bystrici: fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia; g) zariadenia na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti s miestom prevádzkovania zdravotníckeho zariadenia Bernolákova ulica č. 10 v Banskej Bystrici: oftalmológia, gastroenterológia; h) zariadenia na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti s miestom prevádzkovania zdravotníckeho zariadenia Bernolákova ulica č. 12 v Banskej Bystrici: ortopédia, gynekológia a pôrodníctvo a chirurgia, urológia, otorinolaryngológia, plastická chirurgia; i) zariadenia spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek s miestom prevádzkovania zdravotníckeho zariadenia Bernolákova ulica č. 10 v Banskej Bystrici: v špecializačnom odbore rádiológia, funkčná diagnostika j) stacionári s miestom prevádzkovania Bernolákova ulica č. 10 v Banskej Bystrici: v špecializačnom odbore nefrológia. k) stacionári s miestom prevádzkovania Sládkovičova ulica č. 11 v Žiari nad Hornom: v špecializačnom odbore nefrológia. (od 1.6.2013 do 26.6.2017)
  • prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia, druh: poliklinika, stacionár, zariadenie na poskytovanie jednodňovej starostlivosti a) špecifikovaná ambulantná zdravotná starostlivosť v ambulanciách v špecializačných odboroch v kategórii lekár s miestom prevádzkovania zdravotníckeho zariadenia Bernolákova ulica číslo 10 v Banskej Bystrici: gastroenterológia, ultrazvuk v gynekológii a pôrodníctve, gynekológia a pôrodníctvo, kardiológia, nefrológia, oftalmológia, reumatológia, vnútorné lekárstvo, neurológia, vnútorné lekárstvo II. S použitím vyšetrovacej metód echokardiografia, gastroentrologická chiruggia, reumatológia so zameraním na osteodenzitometriu, b) špecializovaná ambulantná zdravotná starostlivosť v ambulanciách v špecializačných odboroch v kategórii lekár s miestom prevádzkovania zdravotníckeho zariadenia Bernolákova ulica číslo 12 v Banskej Bystrici: anesteziológia a intenzívna medicína, dermatovenerológia, diabetológia, poruchy látkovej premeny výživy, endokrinológia, chirurgia, otorinolaryngológia, plastická chirurgia, urológia, ortopédia; c) špecializovaná ambulantná zdravotná starostlivosť v ambulanciách v špecializačných odboroch v kategórii lekár s miestom prevádzkovania zdravotníckeho zariadenia Bernolákova ulica číslo 12 v Banskej Bystrici: fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia; d) špecializovaná ambulantná zdravotná starostlivosť v ambulancii s miestom prevádzkovania zdravotníckeho zariadenia Sládkovičova 11 v Žiari nad Hronom: nefrológia; e) zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek s miestom prevádzkovania Bernolákova ulica č. 12 v Banskej Bystrici: klinická biochémia, klinická biochémia II. S vykonávaním vyšetrovacej metódy v klinickej imunológie a alergológii, hematológia – laboratórna časť; f) zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek s miestom prevádzkovania Bernolákova ulica č. 12 v Banskej Bystrici: fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia; g) zariadenia na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti s miestom prevádzkovania zdravotníckeho zariadenia Bernolákova ulica č. 10 v Banskej Bystrici: oftalmológia, gastroenterológia; h) zariadenia na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti s miestom prevádzkovania zdravotníckeho zariadenia Bernolákova ulica číslo 12 v Banskej Bystrici: ortopédia, gynekológia a pôrodníctvo a chirurgia, urológia, otorinolaryngológia, plastická chirurgia; i) zariadenia spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek s miestom prevádzkovania zdravotníckeho zariadenia Bernolákova ulica č. 10 v Banskej Bystrici: v špecializačnom odbore rádiológia, funkčná diagnostika j) stacionári s miestom prevádzkovania Bernolákova ulica č. 10 v Banskej Bystrici: v špecializačnom odbore nefrológia. k) stacionári s miestom prevádzkovania Sládkovičova ulica č. 11 v Žiari nad Hornom: v špecializačnom odbore nefrológia. (od 8.3.2013 do 31.5.2013)
  • prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia: druh - poliklinika, stacionár, zariadenie na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti (od 1.5.2012 do 7.3.2013)
  • špecializovaná ambulantná zdravotná starostlivosť v ambulanciách v špecializačných odboroch v kategórii lekár: - gastroenterológia, ultrazvuk v gynekológii a pôrodníctve, gynekológia a pôrodníctvo, kardiológia, nefrológia, oftalmológia, reumatológia, vnútorné lekárstvo, neurológia, vnútorné lekárstvo II. s použitím vyšetrovacej metódy echokardiografia, gastroenterologická chirurgia, reumatológia so zameraním na osteodenzitometriu - anestéziológia a intenzívna medicína, dermatovenerológia, diabetológia, poruchy látkovej premeny a výživy, endokrinológia, chirurgia, otorinolaryngológia, plastická chirurgia, urológia, ortopédia - fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia - nefrológia (od 1.5.2012 do 7.3.2013)
  • zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek: - klinická biochémia, klinická biochémia II. s vykonávaním vyšetrovacej metódy v klinickej imunológii a alergológii, hematológia - laboratórna časť, - fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia, - v špecializačnom odbore rádiológia, funkčná diagnostika (od 1.5.2012 do 7.3.2013)
  • zariadenia na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti: - oftalmológia, gastroenterológia - ortopédia, gynekológia a pôrodníctvo a chirurgia, urológia, otorinolaryngológia, plastická chirurgia (od 1.5.2012 do 7.3.2013)
  • stacionári: - v špecializačnom odbore nefrológia (od 1.5.2012 do 7.3.2013)
  • ambulantná zdravotná starostlivosť: - primárna zdravotná starostlivosť v odbore: pediatria - sekundárna zdravotná starostlivosť v odboroch: gastroenterológia, gynekológia a pôrodníctvo, kardiológia, nefrológia, oftalmológia, reumatológia, vnútorné lekárstvo, anesteziológia a intenzívna medicína, dermatovenerológia, diabetológia, poruchy látkovej premeny a výživy, endokrinológia, chirurgia, onkológia vo vnútornom lekárstve, neonatológia, otorinolaryngológia, pediatria, plastická chirurgia, urológia, nefrológia, telovýchovné lekárstvo, pracovné lekárstvo, psychiatria, ortopédia (od 19.3.2004 do 30.4.2012)
  • spoločné liečebné a vyšetrovacie zložky v odbore: - fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia, - klinická biochémia, - rádiológia (od 19.3.2004 do 30.4.2012)
  • poskytovanie dopravnej zdravotnej služby (od 19.3.2004 do 30.4.2012)
  • dializačné stredisko v odbore nefrológia (od 19.3.2004 do 30.4.2012)
  • Poliklinika: (od 4.7.2000 do 30.4.2012)
  • predaj na priamu konzumáciu nealkoholických a priemyselne vyrábaných mliečnych nápojov, koktailov, vína, destilátov a piva (od 19.6.1996 do 30.4.2012)
  • predaj na priamu konzumáciu zmrzliny, ak sa na jej prípravu používajú priemyselne vyrábané koncentráty a mrazené krémy (od 19.6.1996 do 30.4.2012)
  • predaj na priamu konzumáciu tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov a obvyklých príloh, ako aj bezmäsitých jedál do 8 miest (od 19.6.1996 do 30.4.2012)
  • fyziatria (od 21.5.2003 do 18.3.2004)
  • balneológia a liečebná rehabilitácia (od 21.5.2003 do 18.3.2004)
  • klinická biochémia (od 21.5.2003 do 18.3.2004)
  • rádiodiagnostika (od 21.5.2003 do 18.3.2004)
  • ambulantná starostlivosť: primárna zdravotná starostlivosť v odbore: pediatria (praktický lekár pre deti a dorast) sekundárna zdravotná starostlivosť v odboroch: anesteziológia a resuscitácia, dermatovenerológia, diabetológia, poruchy látkovej premeny a výživy, endokrinológia, gastroenterológia, gynekológia a pôrodníctvo, chirurgia, interné lekárstvo, nefrológia, neonatológia, kardilógia, klinická onkológia, oftalmológia, otorinolaryngológia, pediatria, plastická chirurgia (od 4.7.2000 do 18.3.2004)
  • Dialyzačné stredisko v odbore nefrológia: (od 4.7.2000 do 18.3.2004)
  • poskytovanie mimotelovej eliminačnej liečby (od 4.7.2000 do 18.3.2004)
  • dopravná zdravotná služba sanitkami (od 24.7.1997 do 18.3.2004)
  • zdravotná starostlivosť v odbore : * pediatria * fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia * endokrinológia * dermatovenerológia * všeobecné lekárstvo v Zdravotnom stre- disku v Dubovej * plastická chirurgia * anesteziológia * rádiodiagnostika v neštátnom zdravotníckom zariadení (od 24.7.1997 do 3.7.2000)
  • zdravotná starostlivosť v odboroch: - mimotelová eliminačná liečba - lekárenstvo - vnútorné lekárstvo - oftalmológia - gynekológia a pôrodníctvo - zdravotná starostlivosť v odboroch otorinolaryngológie - laboratórium klinickej biochémie a hematológie (od 19.6.1996 do 3.7.2000)
  • poskytovanie zdravotníckej starostlivosti v neštátnom zdravotníckom zariadení v rozsahu rozhodnutia Okresného úradu v Banskej Bystrici číslo 95/02270 zo dňa 11.7.1995 (od 1.8.1995 do 3.7.2000)
Spoločníci
Výška vkladov
Štatutárny orgán
  • konatelia:
  • MUDr. Ľubica Finďová
    Hany Meličkovej 3332/29
    84105 Bratislava - Karlova Ves
    Slovensko
    Vznik funkcie: 11.01.2017
  • MUDr. Peter Finďo
    MDD 1378/25
    96231 Veľká Lúka
    Slovensko
    Vznik funkcie: 22.06.2004
Ďalsie právne skutočnosti
  • . Zapisujú sa zmeny v zmysle uznesenia valného zhromaž- denia, zo dňa 16.05.2003 a úplné znenie spoločenskej zmluvy.
  • . Zapisujú sa zmeny v zmysle uznesenia valného zhromaž- denia zo dňa 08.11.2002, a ust. zák. č. 500/2001 Z.z..
  • Valné zhromaždenie dňa 16.5.2001 prijalo smenu spoločenskej zmluvy.
  • Na valnom zhromaždení konanom dňa 25.9.2000 bola schválená zmena spoločenskej zmluvy v zmysle Dodatku č. 3.
  • Na valnom zhromaždení konanom dňa 15.6.2000 bola schválená zmena spoločenskej zmluvy v zmysle Dodatku č. 2.
  • Na valnom zhromaždení konanom dňa 9.7.1998 bol schválený Dodatok č. 2, ktorým sa upravuje spoločenská zmluva v zmysle zák. č. 11/98 Z.z.
  • Valné zhromaždenie konané dňa 8.7.1997 schválilo nové znenie spoločenskej zmluvy.
  • Na zasadnutiach valného zhromaždenia konanom dňa 20.12.1995 a 19.3.1996 boli schválené Dodatky č. 1, 2 k spoločenskej zmluve.
  • Spoločnosť s ručením obmedzeným bola založená spoločenskou zmluvou, zo dňa 22.11.1994 podľa § 105 a nasl. zák.č. 513/91 Zb. Starý spis: S.r.o. 6814/S
Uložené listiny
  • Rozhodnutie jediného spoločníka
  • UZ SZ
  • Výročná správa za rok 2022
  • Schválená účtovná závierka za rok 2022 - Správa audítora 1
  • Účtovná závierka za rok 2022 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2022 - Účtovná závierka - časť 1
  • Účtovná závierka za rok 2022 - Účtovná závierka - časť 2
  • Výročná správa za rok 2021
  • Schválená účtovná závierka za rok 2021 - Správa audítora 1
  • Účtovná závierka za rok 2021 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2021 - Účtovná závierka - časť 1
  • Účtovná závierka za rok 2021 - Účtovná závierka - časť 2
  • Účtovná závierka za rok 2020 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2020 - Účtovná závierka - časť 1
  • Účtovná závierka za rok 2020 - Účtovná závierka - časť 2
  • Účtovná závierka za rok 2020 - Účtovná závierka - časť 3
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Účtovná závierka - časť 1
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Účtovná závierka - časť 2
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Účtovná závierka - časť 3
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Účtovná závierka - časť 4
  • Účtovná závierka za rok 2018 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2018 - Účtovná závierka - časť 2
  • Účtovná závierka za rok 2018 - Účtovná závierka - časť 1
  • Účtovná závierka za rok 2017 - Oznámenie o dátume schválenia 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2017 - Účtovná závierka - časť 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2017 - Účtovná závierka - časť 2.pdf
  • ÚZSZ
  • rozhodnutie jediného spoločníka
  • rozhodnutie BBSK
  • zmena údajov v rozhodnutí BBSK
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Oznámenie o dátume schválenia 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Účtovná závierka - časť 3.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Účtovná závierka - časť 2.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Účtovná závierka - časť 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Účtovná závierka - časť 5.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Účtovná závierka - časť 4.pdf
  • ÚZ SZ
  • zápisnica z MVZ
  • vyhlásenie
  • zápisnica z VZ
  • podpisový vzor
  • Schválená účtovná závierka za rok 2015 - Správa audítora 1 - časť 2.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2015 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Schválená účtovná závierka za rok 2015 - Správa audítora 1 - časť 1
  • Výročná správa za rok 2015 - časť 1.pdf
  • Výročná správa za rok 2015 - časť 2.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2015 - Účtovná závierka - časť 3
  • Účtovná závierka za rok 2015 - Účtovná závierka - časť 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2015 - Účtovná závierka - časť 2.pdf
  • Schválená účtovná závierka za rok 2014 - Účtovná závierka - časť 1.pdf
  • Schválená účtovná závierka za rok 2014 - Účtovná závierka - časť 2.pdf
  • Schválená účtovná závierka za rok 2014 - Účtovná závierka - časť 3
  • Účtovná závierka za rok 2014 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Výročná správa za rok 2014.pdf
  • Schválená účtovná závierka za rok 2014 - Správa audítora 1.pdf
  • úplne znenie SZ
  • živnostenské oprávnenie
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Oznámenie o schválení.pdf
  • Výročná správa za rok 2013 - časť 4.pdf
  • Výročná správa za rok 2013 - časť 1.pdf
  • Schválená účtovná závierka za rok 2013 - Správa audítora - časť 2.pdf
  • Výročná správa za rok 2013 - časť 5.pdf
  • Schválená účtovná závierka za rok 2013 - Správa audítora - časť 4.pdf
  • Schválená účtovná závierka za rok 2013 - Správa audítora - časť 1.pdf
  • Schválená účtovná závierka za rok 2013 - Správa audítora - časť 3.pdf
  • Výročná správa za rok 2013 - časť 3.pdf
  • Výročná správa za rok 2013 - časť 2.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Výkaz ziskov a strát
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Poznámky
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Súvaha
  • ÚZ 2012 + VS 2012 + AS 2012
  • ÚZ 2011+vyhlásenie
  • výročná správa+správa audítora 2011
  • rozhodnutie BSK
  • Spoločenská zmluva
  • ÚZ 2010+správa audítora 2010+výročná správa 2010
  • ÚZ 2009
  • správa audítora 2009
  • výročná správa 2009
  • správa audítora 2008
  • ÚZ 2008
  • výroč.správa 2008
  • účtovná závierka 2007
  • výročná správa 2007
  • správa audítora 2007
  • správa audítora z overenia ročnej účtovnej závierky 2006
  • účtovná závierka 2005
  • výročná správa+správa audítora 2005
  • výročná správa+účtovná závirka+správa audítora 2004
  • SZ
  • Zápisnica z VZ
  • výročná správa 2003
  • správa audítora+účtovná závierka 2003
  • ŽL
  • rozhodnutie samosprávneho kraja
  • Účtovná závierka 2002
  • účtovná závierka - 2001
  • Podpisové vzory
Dátum aktualizácie
27.02.2024
Domény