Carrasius a.s. - Podrobnosti

Vložka číslo
5194/B
Dátum vzniku
13.01.2011
Konanie menom spoločnosti
Za spoločnosť koná a podpisuje ktorýkoľvek člen predstavenstva samostatne, a to tak, že k napísanému obchodnému menu spoločnosti alebo k odtlačku pečiatky s obchodným menom spoločnosti pripojí svoj vlastnoručný podpis.
Predmety činnosti
  • prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iba základných služieb (od 19.11.2021)
  • zobraziť ukončené
  • prijatie a postúpenie pokynu klienta týkajúceho sa jedného alebo viacerých finančných nástrojov vo vzťahu k finančným nástrojom: a) prevoditeľné cenné papiere, b) nástroje peňažného trhu, c) cenné papiere a majetkové účasti vo fondoch kolektívneho investovania, d) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa cenných papierov, mien, úrokových mier alebo výnosov, emisných kvót alebo iných derivátových nástrojov, finančných indexov alebo finančných mier, ktoré môžu byť vyrovnané doručením alebo v hotovosti, e) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa komodít, ktoré sa musia vyrovnať v hotovosti alebo sa môžu vyrovnať v hotovosti na základe voľby jednej zo zmluvných strán inak ako z dôvodu platobnej neschopnosti alebo inej udalosti, ktorá má za následok ukončenie zmluvy, f) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa komodít, ktoré sa môžu vyrovnať doručením, neuvedené v § 5 ods. 1 písm. f) zákona o cenných papieroch, ktoré neslúžia na podnikateľské účely a majú charakter iných derivátových finančných nástrojov, g) finančné rozdielové zmluvy (od 19.9.2018 do 18.11.2021)
  • vykonanie pokynu klienta na jeho účet vo vzťahu k finančným nástrojom: a) prevoditeľné cenné papiere, b) nástroje peňažného trhu, c) cenné papiere a majetkové účasti vo fondoch kolektívneho investovania, d) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa cenných papierov, mien, úrokových mier alebo výnosov, emisných kvót alebo iných derivátových nástrojov, finančných indexov alebo finančných mier, ktoré môžu byť vyrovnané doručením alebo v hotovosti, e) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa komodít, ktoré sa musia vyrovnať v hotovosti alebo sa môžu vyrovnať v hotovosti na základe voľby jednej zo zmluvných strán iank ako z dôvodu platobnej neschopnosti alebo inej udalosti, ktorá má za následok ukončenie zmluvy, f) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa komodít, ktoré sa môžu vyrovnať doručením, neuvedené v § 5 ods. 1 písm. f) zákona o cenných papieroch, ktoré neslúžia na podnikateľské účely a majú charakter iných derivátových finančných nástrojov, g) finančné rozdielové zmluvy (od 19.9.2018 do 18.11.2021)
  • riadenie portfólia vo vzťahu k finančným nástrojom: a) prevoditeľné cenné papiere, b) nástroje peňažného trhu, c) cenné papiere a majetkové účasti vo fondoch kolektívneho investovania, d) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa cenných papierov, mien, úrokových mier alebo výnosov, emisných kvót alebo iných derivátových nástrojov, finančných indexov alebo finančných mier, ktoré môžu byť vyrovnané doručením alebo v hotovosti, e) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa komodít, ktoré sa musia vyrovnať v hotovosti alebo sa môžu vyrovnať v hotovosti na základe voľby jednej zo zmluvných strán inak ako z dôvodu platobnej neschopnosti alebo inej udalosti, ktorá má za následok ukončenie zmluvy, f) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa komodít, ktoré sa môžu vyrovnať doručením, neuvedené v § 5 ods. 1 písm. f) zákona o cenných papieroch, ktoré neslúžia na podnikateľské účely a majú charakter iných derivátových finančných nástrojov, g) finančné rozdielové zmluvy (od 19.9.2018 do 18.11.2021)
  • investičné poradenstvo vo vzťahu k finančným nástrojom: a) prevoditeľné cenné papiere, b) nástroje peňažného trhu, c) cenné papiere a majetkové účasti vo fondoch kolektívneho investovania, d) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa cenných papierov, mien, úrokových mier alebo výnosov, emisných kvót alebo iných derivátových nástrojov, finančných indexov alebo finančných mier, ktoré môžu byť vyrovnané doručením alebo v hotovosti, e) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa komodít, ktoré sa musia vyrovnať v hotovosti alebo sa môžu vyrovnať v hotovosti na základe voľby jednej zo zmluvných strán inak ako z dôvodu platobnej neschopnosti alebo inej udalosti, ktorá má za následok ukončenie zmluvy, f) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa komodít, ktoré sa môžu vyrovnať doručením, neuvedené v § 5 ods. 1 písm. f) zákona o cenných papieroch, ktoré neslúžia na podnikateľské účely a majú charakter iných derivátových finančných nástrojov, g) finančné rozdielové zmluvy (od 19.9.2018 do 18.11.2021)
  • úschova a správa finančných nástrojov na účet klienta, vrátane držiteľskej správy a súvisiacich služieb, najmä správy peňažných prostriedkov a finančných zábezpek vo vzťahu k finančným nástrojom: a) prevoditeľné cenné papiere, b) nástroje peňažného trhu, c) cenné papiere a majetkové účasti vo fondoch kolektívneho investovania, d) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa cenných papierov, mien, úrokových mier alebo výnosov, emisných kvót alebo iných derivátových nástrojov, finančných indexov alebo finančných mier, ktoré môžu byť vyrovnané doručením alebo v hotovosti, e) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa komodít, ktoré sa musia vyrovnať v hotovosti alebo sa môžu vyrovnať v hotovosti na základe voľby jednej zo zmluvných strán inak ako z dôvodu platobnej neschopnosti alebo inej udalosti, ktorá má za následok ukončenie zmluvy, f) opcie, futures, swapy, forwardy a iné derivátové zmluvy týkajúce sa komodít, ktoré sa môžu vyrovnať doručením, neuvedené v § 5 ods. 1 písm. f) zákona o cenných papieroch, ktoré neslúžia na podnikateľské účely a majú charakter iných derivátových finančných nástrojov, g) finančné rozdielové zmluvy (od 19.9.2018 do 18.11.2021)
  • vykonávanie investičného prieskumu a finančnej analýzy alebo inej formy všeobecného odporúčania týkajúceho sa obchodov s finančnými nástrojmi, V súlade s ustanovením § 59 ods. 3 zákona o cenných papieroch môže spoločnosť Infinity ELITE, o.c.p., a.s. vykonávať investičné služby podľa § 6 ods. 1 písm. a), b) a d) zákona o cenných papieroch vo vzťahu k investičným nástrojom podľa § 5 ods. 1 písm. e), g) a i) zákona o cenných papieroch len pod podmienkou, že investičné služby podľa § 6 ods. 1 písm. a), b) a d) zákona o cenných papieroch vo vzťahu k investičným nástrojom podľa § 5 ods. 1 písm. e), g) a i) zákona o cenných papieroch budú vykonávané len prostredníctvom banky, pobočky zahraničnej banky, zahraničnej banky, obchodníka s cennými papiermi, pobočky obchodníka s cennými papiermi, zahraničného obchodníka s cennými papiermi, ktoré majú platné povolenie na poskytovanie investičných služieb, umožňujúce vykonávať prijímanie a postupovanie pokynov klienta, vykonanie pokynu klienta a riadenie portfólia vo vzťahu k finančným nástrojom podľa § 5 ods. 1 písm. e), g) a i) zákona o cenných papieroch. (od 1.7.2017 do 18.11.2021)
  • vykonávanie obchodov s devízovými hodnotami, ak sú tieto spojené s poskytovaním investičných služieb (od 13.1.2011 do 18.11.2021)
  • prijatie a postúpenie pokynu klienta týkajúceho sa jedného alebo viacerých finančných nástrojov vo vzťahu k finančným nástrojom: a) prevoditeľné cenné papiere, b) nástroje peňažného trhu, c) podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania, d) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty týkajúce sa cenných papierov, mien, úrokových mier alebo výnosov alebo iných derivátových nástrojov, finančných indexov alebo finančných mier, ktoré môžu byť vyrovnané doručením alebo v hotovosti, e) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty týkajúce sa komodít, ktoré sa musia vyrovnať v hotovosti alebo sa môžu vyrovnať v hotovosti na základe voľby jednej zo zmluvných strán; to neplatí, ak k takému vyrovnaniu dochádza z dôvodu platobnej neschopnosti alebo inej udalosti, ktorá má za následok ukončenie zmluvy, f) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty neuvedené v § 5 ods. 1 písm. f) zákona o cenných papieroch, týkajúce sa komodít, ktoré neslúžia na podnikateľské účely, majú charakter iných derivátových finančných nástrojov a sú zúčtovávané alebo vyrovnávané prostredníctvom systémov zúčtovania a vyrovnania alebo podliehajú obvyklým výzvam na doplnenie aktív, g) finančné rozdielové zmluvy (od 13.1.2011 do 18.9.2018)
  • vykonanie pokynu klienta na jeho účet vo vzťahu k finančným nástrojom: a) prevoditeľné cenné papiere, b) nástroje peňažného trhu, c) podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania, d) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty týkajúce sa cenných papierov, mien, úrokových mier alebo výnosov alebo iných derivátových nástrojov, finančných indexov alebo finančných mier, ktoré môžu byť vyrovnané doručením alebo v hotovosti, e) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty týkajúce sa komodít, ktoré sa musia vyrovnať v hotovosti alebo sa môžu vyrovnať v hotovosti na základe voľby jednej zo zmluvných strán; to neplatí, ak k takému vyrovnaniu dochádza z dôvodu platobnej neschopnosti alebo inej udalosti, ktorá má za následok ukončenie zmluvy, f) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty neuvedené v § 5 ods. 1 písm. f) zákona o cenných papieroch, týkajúce sa komodít, ktoré neslúžia na podnikateľské účely, majú charakter iných derivátových finančných nástrojov a sú zúčtovávané alebo vyrovnávané prostredníctvom systémov zúčtovania a vyrovnania alebo podliehajú obvyklým výzvam na doplnenie aktív, g) finančné rozdielové zmluvy (od 13.1.2011 do 18.9.2018)
  • riadenie portfólia vo vzťahu k finančným nástrojom: a) prevoditeľné cenné papiere, b) nástroje peňažného trhu, c) podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania, d) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty týkajúce sa cenných papierov, mien, úrokových mier alebo výnosov alebo iných derivátových nástrojov, finančných indexov alebo finančných mier, ktoré môžu byť vyrovnané doručením alebo v hotovosti, e) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty týkajúce sa komodít, ktoré sa musia vyrovnať v hotovosti alebo sa môžu vyrovnať v hotovosti na základe voľby jednej zo zmluvných strán; to neplatí, ak k takému vyrovnaniu dochádza z dôvodu platobnej neschopnosti alebo inej udalosti, ktorá má za následok ukončenie zmluvy, f) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty neuvedené v § 5 ods. 1 písm. f) zákona o cenných papieroch, týkajúce sa komodít, ktoré neslúžia na podnikateľské účely, majú charakter iných derivátových finančných nástrojov a sú zúčtovávané alebo vyrovnávané prostredníctvom systémov zúčtovania a vyrovnania alebo podliehajú obvyklým výzvam na doplnenie aktív, g) finančné rozdielové zmluvy (od 13.1.2011 do 18.9.2018)
  • investičné poradenstvo vo vzťahu k finančným nástrojom: a) prevoditeľné cenné papiere, b) nástroje peňažného trhu, c) podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania, d) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty týkajúce sa cenných papierov, mien, úrokových mier alebo výnosov alebo iných derivátových nástrojov, finančných indexov alebo finančných mier, ktoré môžu byť vyrovnané doručením alebo v hotovosti, e) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty týkajúce sa komodít, ktoré sa musia vyrovnať v hotovosti alebo sa môžu vyrovnať v hotovosti na základe voľby jednej zo zmluvných strán; to neplatí, ak k takému vyrovnaniu dochádza z dôvodu platobnej neschopnosti alebo inej udalosti, ktorá má za následok ukončenie zmluvy, f) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty neuvedené v § 5 ods. 1 písm. f) zákona o cenných papieroch, týkajúce sa komodít, ktoré neslúžia na podnikateľské účely, majú charakter iných derivátových finančných nástrojov a sú zúčtovávané alebo vyrovnávané prostredníctvom systémov zúčtovania a vyrovnania alebo podliehajú obvyklým výzvam na doplnenie aktív, g) finančné rozdielové zmluvy (od 13.1.2011 do 18.9.2018)
  • úschova a správa finančných nástrojov na účet klienta, vrátane držiteľskej správy a súvisiacich služieb, najmä správy peňažných prostriedkov a finančných zábezpek vo vzťahu k finančným nástrojom: a) prevoditeľné cenné papiere, b) nástroje peňažného trhu, c) podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania, d) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty týkajúce sa cenných papierov, mien, úrokových mier alebo výnosov alebo iných derivátových nástrojov, finančných indexov alebo finančných mier, ktoré môžu byť vyrovnané doručením alebo v hotovosti, e) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty týkajúce sa komodít, ktoré sa musia vyrovnať v hotovosti alebo sa môžu vyrovnať v hotovosti na základe voľby jednej zo zmluvných strán; to neplatí, ak k takému vyrovnaniu dochádza z dôvodu platobnej neschopnosti alebo inej udalosti, ktorá má za následok ukončenie zmluvy, f) opcie, futures, swapy, forwardy a iné deriváty neuvedené v § 5 ods. 1 písm. f) zákona o cenných papieroch, týkajúce sa komodít, ktoré neslúžia na podnikateľské účely, majú charakter iných derivátových finančných nástrojov a sú zúčtovávané alebo vyrovnávané prostredníctvom systémov zúčtovania a vyrovnania alebo podliehajú obvyklým výzvam na doplnenie aktív, g) finančné rozdielové zmluvy (od 13.1.2011 do 18.9.2018)
  • vykonávanie investičného prieskumu a finančnej analýzy alebo inej formy všeobecného odporúčania týkajúceho sa obchodov s finančnými nástrojmi, V súlade s ustanovením § 59 ods. 3 zákona o cenných papieroch môže spoločnosť Infinity Capital, o.c.p., a.s. vykonávať investičné služby podľa § 6 ods. 1 písm. a), b) a d) zákona o cenných papieroch vo vzťahu k investičným nástrojom podľa § 5 ods. 1 písm. e), g) a i) zákona o cenných papieroch len pod podmienkou, že investičné služby podľa § 6 ods. 1 písm. a), b) a d) zákona o cenných papieroch vo vzťahu k investičným nástrojom podľa § 5 ods. 1 písm. e), g) a i) zákona o cenných papieroch budú vykonávané len prostredníctvom banky, pobočky zahraničnej banky, zahraničnej banky, obchodníka s cennými papiermi, pobočky obchodníka s cennými papiermi, zahraničného obchodníka s cennými papiermi, ktoré majú platné povolenie na poskytovanie investičných služieb, umožňujúce vykonávať prijímanie a postupovanie pokynov klienta, vykonanie pokynu klienta a riadenie portfólia vo vzťahu k finančným nástrojom podľa § 5 ods. 1 písm. e), g) a i) zákona o cenných papieroch. (od 13.1.2011 do 30.6.2017)
Akcie
  • Forma: akcie na meno
  • Druh: kmeňové
  • Hodnota: 500,00 €
  • Počet: 300
  • Podoba: zaknihované
  • Dátum od: 23.10.2013
Akcionár
Štatutárny orgán
Dozorná rada
  • Dimitrij Matula
    Jabloňová 2136/11
    1010600 Praha
    Česká republika
    Vznik funkcie: 23.02.2024
  • Václav Zdychynec
    Budějovická 312
    25242 Jesenice
    Česká republika
    Vznik funkcie: 23.02.2024
  • Jitka Horáková
    Pod lesem 258
    25210 Černolice
    Česká republika
    Vznik funkcie: 23.02.2024
Ďalsie právne skutočnosti
  • Rozhodnutie jediného akcionára vo forme notárskej zápisnice č. N 959/2018, Nz 25287/2018, NCRls 25773/2018 zo dňa 02.08.2018.
  • Notárska zápisnica zo dňa 18.05.2017 pod č. N 227/2017, Nz 16895/2017, NCRls 17241/2017. Zmena obchodného mena spoločnosti z Infinity Capital, o.c.p., a.s. na Infinity ELITE, o.c.p, a.s.
  • Rozhodnutie jediného spoločníka zo dňa 07.03.2016.
  • Rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 29.06.2015.
  • Rozhodnutie jediného akcionára spísané vo forme notárskej zápisnice notárom JUDr. Miroslavom Pavlovičom N 665/2013 Nz 35033/2013 zo dňa 09.10.2013
  • Zápisnica z valného zhromaždenia zo dňa 28.10.2011.
  • Akciová spoločnosť bola založená bez výzvy na upisovanie akcií zakladateľskou zmluvou spísanou dňa 8.2.2010 do notárskej zápisnice N 45/2010, Nz 3927/2010 NCRls 4025/2010 v znení jej dodatku č. 1 vo forme notárskej zápisnice N 4/2011, Nz 342/2011, NCRls 347/2011 zo dňa 7.1.2011 v zmysle §§ 154 - 220a Zák. č. 513/1991 Zb.
Uložené listiny
  • Účtovná závierka za rok 2023 - Účtovná závierka - časť 1
  • Účtovná závierka za rok 2023 - Účtovná závierka - časť 2
  • Účtovná závierka za rok 2021 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2022 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2022 - Účtovná závierka - časť 1
  • Účtovná závierka za rok 2022 - Účtovná závierka - časť 2
  • Účtovná závierka za rok 2020 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2021 - Účtovná závierka
  • Úplné znenie stanov spoločnosti Infinity ELITE, a.s..asice
  • Účtovná závierka za rok 2020 - Účtovná závierka
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Správa audítora 1
  • Výročná správa za rok 2019
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Účtovná závierka
  • Účtovná závierka za rok 2017 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Rozhodnutia jediného akcionára spoločnosti Infinity ELITE, o.c.p., a.s..asice
  • Vzdanie sa funkcie člena predstavenstva v spoločnosti Infinity ELITE, o.c.p., a.s..asice
  • Účtovná závierka za rok 2018 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2018 - Správa audítora 1
  • Výročná správa za rok 2018
  • Účtovná závierka za rok 2018 - Účtovná závierka
  • Úplné znenie stanov zo dňa 2.8.2018
  • Notárska zápisnica N 959/2018 , Nz 25287/2018
  • Účtovná závierka za rok 2017 - Správa audítora 2.pdf
  • Výročná správa za rok 2017.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2017 - Správa audítora 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2017 - Účtovná závierka.pdf
  • Zápisnica zo zasadnutia dozornej rady zo dňa 27.7.2017
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Oznámenie o dátume schválenia 1.pdf
  • Úplné znenie stanov z 18.5.2017
  • Notárska zápisnica N 227/2017, Nz 16895/2017, NCRls 17241/2017 z 18.5.2017, výročná správa za rok 2016
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Správa audítora 1.pdf
  • Výročná správa za rok 2016.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Účtovná závierka.pdf
  • Schválená účtovná závierka za rok 2015 - Správa audítora 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2015 - Oznámenie o dátume schválenia 1.pdf
  • Notárska zápisnica N 274/2016, Nz 23973/2016, NCRls 24669/2016 z 2.7.2016, zmluvy o výkone funkcií
  • Výročná správa za rok 2015.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2015 - Účtovná závierka.pdf
  • Notárska zápisnica N 110/2016, Nz 7908/2016, NCRls 8144/2016 z 7.3.2016
  • Podpisové vzory - Ing. Peter Bálint, Mark Emanuel Cacia, Ing. Cyril Matejkin
  • Rozhodnutie zo dňa 29.06.2015
  • Účtovná závierka za rok 2014 - Oznámenie o dátume schválenia 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2014 - Účtovná závierka.pdf
  • Výročná správa za rok 2014.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2014 - Správa audítora 1.pdf
  • Výročná správa za rok 2013.pdf
  • Notárska zápisnica o rozhodnutiach jediného akcionára zo dňa 9.10.2013
  • Súhlas Ing. Paráka s ustanovení do funkcie člena dozornej rady
  • Úplné znenie stanov k 9.10.2013
  • Ročná účtovná závierka 2012 so správou audítora.zep
  • Splnomocnenie.zep
  • Rozhodnutia jediného akcionára z 9.10.2013
  • Vyhlásenie štatutárneho orgánu.zep
  • Splnomocnenie
  • Ročná účtovná závierka 2011
  • Úplné znenie stanov k 1.8.2012
  • Zápisnica z valného zhromaždenia zo dňa 31.7.2012
  • Účtovná závierka za rok 2011, Správa nezávislého audítora
  • Zápisnica z mimoriadneho valného zhormaždenia z 28.10.2011
  • Notárska zápisnica N 45/2010, Nz 3927/2010, NCRls 4025/2010 z 8.2.2010, zakladateľská listina, stanovy
  • Notárska zápisnica N 4/2011, Nz 342/2011, NCRls 347/2011 z 7.1.2011, dodatok č. 1 k zakladateľskej zmluve, úplné znenie stanov
  • Rozhodnutie NBS č. ODT-12930/2010
  • Vyhlásenie správcu vkladu z 5.1.2011
Dátum aktualizácie
27.04.2024
Domény